Eftersnack HV71-AIK: Roger Melin

 

Efter förlust med 2-8 i Kinnarps Arena analyserade huvudcoach Roger Melin HV-matchen på presskonferensen och tyckte synd om AIK:s målvakter som inte fick tillräcklig hjälp av sina utespelare.

– Första perioden var tragisk på något sätt. Vi var inte heta, vi satte ingen press på motståndarna - matchen påminde en del om vår hemmamatch mot HV. Ibland såg det ut som en veteranmatch där vi bara åker och tittar på. Åkmässigt kunde vi nog ha matchat dem, men vi gav HV alldeles för stora ytor. Det spelet fortsatte tyvärr även i andra perioden.'

Roger Melin bytte ut Björn Bjurling till förmån för Niklas Lundström.
– Jag tyckte synd om våra målvakter idag. Bjurling såg lite less ut och vi tänkte och hoppades att spelarna skulle ställa upp för Niklas.

– Vi höll ihop laget bättre i den tredje perioden, men mentalt var vi inte riktigt här idag. Det märktes att vi saknade mycket folk och att vi bara hade en dag mellan kvällens match och matchen i Örnsköldsvik. Till matchen mot Linköping på torsdag kanske vi får tillbaka Johannes Salmonsson och Daniel Bång, avslutade Melin presskonferensen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0