Bång blir kvar i AIK

 

Sportchefen Anders Gozzis kontraktspenna går glödhet för tillfället. Igår sajnade succémålvakten Viktor Fasth. Nu är också landslagsforwarden Daniel Bång klar. – Daniel har alla förutsättningar att bli en stjärna i Elitserien. Han brinner för föreningen och är en kulturbärare av AIK:s höga ambitioner. Självklart är vi mycket nöjda med att Daniel vill fortsätta resan tillsammans med AIK, säger sportchefen Anders Gozzi.

Daniel Bång har spelat i AIK sedan junioråldern. A-lagsdebuten gjorde han i Allsvenskan som 18-åring. Förra året gjorde Bång 31 poäng på 48 matcher då Gnaget åter tog steget upp i Elitserien. Denna säsong har 23-åringen gjort landslagsdebut i Karjala Cup i Finland. Nu är ett tvåårs-kontrakt påskrivet och sportchefen Anders Gozzi är mycket nöjd.
–  Daniel har alla förutsättningar att bli en stjärna i Elitserien. Med sin exceptionella skridskoåkning och starka sargspel är han en spelare med enorm utvecklingspotential. Daniel brinner för föreningen och är en kulturbärare av AIK:s höga ambitioner. Självklart är vi mycket nöjda med att Daniel vill fortsätta resan tillsammans med AIK, säger Anders Gozzi till AIKhockey.se

Daniel Bångs efterhängsna revbensskada är nu läkt och forwarden väntas vara tillbaka till derbyt mot Djurgården tisdag 15 februari.

Kommentar från Daniel Bång kommer senare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0