Förre Interspelaren provtränar med AIK


Slavkovski i Intertröjan 2006.

Goran Slavkovski, 21, kan bli AIK:s stora transferbomb. På måndagen gjorde den forne Inter-spelaren sin första träning med Gnaget. Anfallaren är klubblös efter en dålig säsong i Bochum. – Han har ett speciellt CV, säger AIK-tränaren Andreas Alm till Sportbladet.

Goran Slavkoski spåddes en lysande framtid när han gjorde Serie A-debut för Inter som 17-åring. Men sedan dess har hans fotbollsresa gått längre och längre ner i fotbollshierarkin. Efter att ha varit utlånad till Sheffield United från Inter har han den senaste säsongen spelat i tyska andraligan med Bochum. Där blev det snålt med speltid. 2008 hade Slavkovski skrivit på för Hajduk Split, men det färska femårskontraktet revs under oklara omständigheter.

"Har ett speciellt CV"
Efter de turbulenta åren står Malmö-sonen kontraktslös. Nästa klubbadress kan bli AIK.
– Han har ett speciellt CV, det kan man ju konstatera, men det är också det som är det speciella, det som gör honom intressant, jag ser inte det som en nackdel, säger AIK:s tränare Andreas Alm.

"Inte med fullt ut"
På måndagen gjorde han sitt första pass med AIK, men Alm har svårt att säga något om den storväxte anfallarens (191 centimeter) förtjänster - det fanns inte ork att köra en hel träning. – Jag såg att han har teknik och skott, men han har ju en tid bakom sig utan kollektiv träning och mindre speltid med sitt lag. Han har en stegring i träningen som han måste gå igenom, och han var inte med fullt ut, säger Alm. Men Slavkoski kommer att få gott om tid på sig att visa upp sig. – Han kommer att träna med oss framöver så får vi se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0