MacNevin stannar i AIK

 
Kanadensaren Josh MacNevin stannar i AIK ytterligare två år. Artistkontraktet innebär att MacNevin ansluter till klubben från och med 1 oktober de kommande säsongerna. – Josh MacNevin är en extraordinär spelare med kvaliteter som är svåra att hitta på marknaden. Han är också en ledare både på och utanför isen och passar bra i vårt unga lagbygge, säger sportchefen Anders Gozzi.

Josh MacNevin rehabilterar fortfarande sin skadade fot, som han bröt i matchen mot Timrå 6 november, och väntas vara tillbaka i mitten av februari. Den spelfördelande backen hann på sina 13 första matcher i AIK göra nio poäng.

Nu är alltså kanadensaren klar för två nya år i AIK. Men på grund av att han är en utomeuropeiskspelare måste han vara utanför landet i sex månader av skatteskäl. Det innebär att han kommer ansluta till truppen 1 oktober de kommande två säsongerna. Sportchefen Anders Gozzi är synnerligen nöjd över förlängningen:
– Josh MacNevin är en extraordinär spelare med kvaliteter som är svåra att hitta på marknaden. Han är också en ledare både på och utanför isen och passar bra i vårt unga lagbygge. Vi har höga mål med vår sportsliga verksamhet och är väldigt glada att MacNevin vill fortsätta resan mot att göra AIK till en av Sveriges ledande ishockeyföreningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0