Vasalunds talang nobbade Dif – kan hamna i AIK

Samarbetsklubben Djurgården fick nobben. Nu kan Sportbladet avslöja att värsta konkurrenten AIK vill värva Vasalunds eftertraktade talang Alexander Milosevic, 18. – De har visat ett intresse, säger ordföranden Niclas Frögren.

För två veckor sedan avslöjade Sportbladet att Alexander Milosevic tackat nej till Djurgården, trots att klubben har ett tätt samarbete med Vasalund. Djurgården ville att den lovande mittbacken skulle delta i deras träning från och med andra halvan av januari. – Men han var inte intresserad, sa Djurgårdens manager Stefan Alvén då.

Provspelat med Celtic
Vad sa han till dig?
– Det håller jag internt, men det gick ut på att han inte ville träna med oss.
Nu rycker istället den största konkurrenten i den talangfulle försvarsspelaren som bland annat provspelat med skotska Celtic. Enligt Sportbladets källor har flera kontakter tagits mellan och AIK och Vasalund, vars ordförande Niclas Frögren bekräftar att AIK har hört av sig.

Ligger lågt
– De har visat ett intresse, det stämmer, säger han.
Men i övrigt ligger Frögren lågt.
– Det har handlat om samtal på en informell nivå. Just nu är det Vasalund som gäller för Alexander, han tränar på. Det finns ingenting konkret i nuläget. Att Frögren gärna behåller Milosevic i sitt lag är inte särskilt konstigt. Vasalundsordföranden har tidigare för Sportbladet beskrivit 18-åringen som "en spelare som självklart kommer att bli landslagsman" och "vår största talang sedan Henok Goitom". Sportbladet har sökt AIK:s sportchef Jens Andersson för en kommentar.

Artikeln finns även att läsa på Aftonbladet.se (länk)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0