Bangura kan inte spela mot Gefle


Mohamed Bangura

”The Banguras” splittras till mötet med Gefle.
Mohamed Bangura plågas fortfarande av sin fotskada och kommer inte vara med i morgondagens match.
– Han har någon form av blödning och därför tvingas han vila någon dag extra, säger AIK:s tränare Andreas Alm till Sportbladet.

Mohamed Bangura är inte kvitt sin skada som han ådrog sig mot Halmstad. Därmed splittras ”The Golden Twins” i AIK:s möte med Gefle i morgon.
– Han kommer inte åka med. Men han mår bra och kommer att vara aktuell till nästa match, säger tränaren Andreas Alm till Sportbladet.
Trots att Mohamed inte kan spela mot Gefle var veckans besked positivt.
– Det var riktigt bra, bästa tänkbara. Han har någon form av blödning och därför tvingas han vila någon dag extra. Nu talar mycket för att Kwame Karikari ersätter Mohamed Bangura mot Gefle.

Pavey gick av träningen
Kenny Pavey fick en smäll under dagens träning efter en duell med Nicklas Backman. Men det ska inte vara någon fara med engelsmannen.
– Han fick lämna träningen, men det var precis i slutet och det var en försiktighetsåtgärd. Han är med i truppen till i morgon, säger Alm.

Tillbaka mot Kalmar
Alm räknar med att Mohamed tränar hela veckan och är spelklar till AIK:s möte med Kalmar på Råsunda den 24 juli. Skadan kom i samband med att Mohamed assisterade Teteh Bangura till 2-0-målet mot Halmstad. Han tog sig för foten och bars sedan ut på bår. Mohamed tog sig in på planen igen men tvingades sedan bryta matchen ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0