Stefan Johansson har kritat på

 

23-årige backklippan Stefan Johansson har signerat ett nytt tvåårskontrakt med AIK. Johansson kom till Gnaget för tre år sedan och har hunnit med lite mer än 150 matcher i den svartgula dressen. – Stefan är en riktigt duktig spelande back som tagit många kliv under säsongen. Han har vuxit in elitseriekostymen på ett imponerande sätt och har potential att utvecklas till en av seriens bästa backar, säger sportchefen Anders Gozzi.

Under söndagens öppna träning för säsongskortsinnehavare avslöjade Stefan Johansson att han kritat på för två år till i den svartgula dressen. AIK:s sportchef Anders Gozzi är givetvis mycket nöjd med förlängningen.
– Stefan är en riktigt duktig spelande back som tagit många kliv under säsongen. Han har vuxit in elitseriekostymen på ett imponerande sätt och har potential att utvecklas till en av seriens bästa backar. Vi är givetvis väldigt nöjda med att en av landets mest lovande backar vill fortsätta med AIK, det stärker klubben och vår satsning framåt, säger Gozzi till AIKhockey.se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0